Το κάλλος της ηλεκτρικής καινοτομίας.

Δομή E-GMP.

Απολαύστε ταχύτατη φόρτιση, αυξημένη αυτονομία, ανώτερη οδηγική συμπεριφορά και σπουδαία εσωτερική ευρυχωρία – χάρη στον ρηξικέλευθο αρθρωτό σχεδιασμό της πλατφόρμας Electric Global Modular Platform, αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Σχεδίαση που ηλεκτρίζει.

Σχεδίαση που ηλεκτρίζει.

Εμπνευσμένη από τον φουτουριστικό και ταυτόχρονα ρετρό χαρακτήρα του Concept 45 EV, η κομψή αισθητική του IONIQ 5 είναι φόρος τιμής στη σχεδιαστική κληρονομιά της Hyundai και στο όραμά της για το μέλλον.

Φόρτιση με ταχύτητα από το μέλλον.

Φόρτιση με ταχύτητα από το μέλλον.

Εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο σύστημα μπαταριών εξίσου συμβατό με 400V αλλά και με 800V υπερ-ταχυφόρτιση από το δίκτυο IONITY, το IONIQ 5 επιτυγχάνει από τις υψηλότερες ταχύτητες φόρτισης στον κόσμο σήμερα. Φορτίστε από 10% σε 80% σε μόλις 18 λεπτά. Αυτό σημαίνει πρόσθετη αυτονομία 100χλμ σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Ευφυής Χώρος Ζωής.

Ευφυής Χώρος Ζωής.

Χάρη στην αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα E-GMP, δημιουργείται ένα εσωτερικό περιβάλλον με πρωτόγνωρες δυνατότητες να φιλοξενήσει νέες εμπειρίες ζωής και μετακίνησης.

Εξελιγμένη σπορ οδηγική ικανότητα.

Εξελιγμένη σπορ οδηγική ικανότητα.

Επιλέξτε κίνηση στους πίσω τροχούς με αυτονομία έως 507 χλμ και 228 ίππους, είτε dual motor με ευφυή επιλεκτική τετρακίνηση AWD HTRAC για 325 ίππους με 0-100 στα 5,1’’. Απολαύστε πεντάστερη ασφάλεια με την σπάνια ευστάθεια ασφαλούς τριπλού ελιγμού στα 78 χλμ/ώρα στο απαιτητικό elk test.